//konceptudvikling

Konceptudvikling sætter rammen og tænker nyt

Konceptudvikling er essentielt for at sikre en gennemtænkt, kommerciel sund helhed for din virksomhed.

 

Et veldrejet koncept sørger for at der tænkes nyt hvor der er behov for fornyelse, og sørger samtidig for at der er taget højde for helheden. Et godt koncept inkluderer også at elementer som PR, synlighed, kunde- og salgsmuligheder, er indtænkt og gennemtænkt.

 

Professionel og indsigtsfuld konceptudvikling kan derfor skabe den kunderejse og det momentum der skal til, for at dine kunder vil dig. Vil vide mere, vil være loyale, vil anbefale dig og vil købe.

20+ år som konceptudvikler

Jeg har arbejdet med konceptudvikling som ansat og senere som selvstændig rådgiver for en lang række – meget forskellige – virksomheder og på lige så forskellige koncepter.

 

Blandt de koncept opgaver jeg har løst er; konferencer, messestande, butikskoncepter og instore løsninger, , e-kataloger, farvekort, virksomheds dna, hjemmesider, webshops og en hel del andet.

 Send mig en mail og lad os drøfte hvad der skal til, for at dit koncept bliver præcis så tydeligt og skarpt overfor netop din kernekunde, at det virker efter hensigten. Et veldrejet koncept kan mærkes på bundlinjen.

Hvis der er noget du vil høre mere om, have uddybet, eller have et tilbud på, er du naturligvis meget velkommen til at sende mig en mail: stine@stinegrubbe.dk

l

Hvordan kan du bruge mig til konceptudvikling?

Jeg skaber meget forskellige koncepter for en lang række virksomheder.

Blandt andet:

  • virksomhedskoncepter
  • konferencer og messer (inkl. messestande)
  • hjemmeside / webshop
  • marketing materiale
  • butikskoncepter / instore løsninger
  • kommunikationskoncepter

 

Herunder kan du se nogle af de virksomheder jeg har lavet konceptudvikling for:

Jeg har bl.a. lavet koncepudvikling for:

Jotun, Coop.dk, Føtex, Husqvarna Viking, Singer, Pfaff, Sadolin, Colorama,EG, KMD, Guldsmed Barbara Maria, Guldbagerne, Tapetmesteren.dk, Magii.dk, Farvehuset Roskilde, Kræmmerhuset Nakskov, Lise Kjærgaard, Højlund Mølle, HH LUX og mange flere.