KONCEPTUDVIKLING

Udvikling er helt essentiel for virksomhedens overlevelse i et hårdt presset marked. Jeg bistår med konceptudvikling af jeres kernevirksomhed, af produkter, ydelser mv., uanset om der er tale om nye tiltag eller videreudvikling af eksisterende elementer.

STRATEGI

For at rykke din virksomhed fremad, og komme i mål med den udvikling du ønsker for virksomheden, skal der være en strategi.

Jeg hjælper dig med at skabe en konkret og veltilrettelagt strategi for både delmål og langsigtede mål, og hjælper dig med at præsentere og lancere den, så alle involverede forstår og kender deres rolle.

WORKSHOPS

Workshops inden det store slag skal stå, inden forandringsprocesser skal igang, og inden de store beslutninger skal træffes, er en effektiv og klog vej til et succesfuldt resultat.

Book mig til at afholde workshop(s) om konceptudvikling af f.eks. website/webshop, den fysiske butik, personale uddannelse mv.

RÅDGIVNING

Rådgivning og sparring før vigtige beslutninger træffes, sikrer friske øjne på sagen, og at blinde vinkler ikke resulterer i forkerte (og dyre) beslutninger.

Jeg leverer kvalificeret rådgivning omkring en række aspekter af virksomheden, både i langstrakte forløb, og når der skal tages en hurtig beslutning.

INSPIRATION & UDDANNELSE

Dine medarbejdere, er et af virksomhedens allerstærkeste kort …når de forstår og kan deres opgave til fulde. Hvis ikke, bliver de til et af de svageste led i virksomhedens fødekæde, og mange tiltag vil vise sig spildte, hvis ikke medarbejderne står klar til at gribe opgaverne. Jeg uddanner og videreuddanner dine medarbejdere i de vigtigste discipliner.

NYE HØJDER

Jeg hjælper med at løfte virksomheder til nye højder, med inspiration, strategisk rådgivning og kommunikations- og konceptudvikling.

Mine kunder bruger mig til at udvikle koncepter for blandt andet website og webshops, butikker, konferencer, messestande og uddannelse.

Virksomheder bruger mig også til at rådgive, sparre og udarbejde idékataloger omkring forretningsudvikling, branding, konceptudvikling, produktudvikling, pr/synlighed og kampagner.

Og virksomheder der ved at alt nyt starter med inspiration og motivation, har hyret mig til at holde inspirerende, udviklende og motiverende foredrag og workshops for medarbejdere, ledelser og bestyrelser.

Du kan se et udpluk af opgaver jeg har løst her…>> og virksomheder jeg har hjulpet her…>>