Butiksudvikling på abonnement

Du skal hele tiden fremtidssikre din forretning, hvis den skal overleve. Med denne løsning, får du adgang til ekspertise og redskaber – med mulighed for at udvide pakken til personlig sparring og rådgivning også.

  •  Bliver du nogengange stresset og overvældet over nogle af de mange ting man efterhånden skal vide noget om, for at drive butik?
  • Savner du nogengange uvildige rådgivere og meninger. Altså nogen der ikke er f.eks. kunder, familie, veninder eller leverandører?
  • Er du i tvivl om, hvorvidt du bruger de ressourcer du allerede har på den optimale måde.F.eks. dine medarbejdere, din kassekredit, dit lokale, dit vindue, din hjemmeside/webshop, din smartphone, din Facebook-side, din taletid i avisen, omgangskredsen, lokalsamfundet og ikke mindst – din tid?
  • Er du i tvivl om hvilken retning du skal gå med forretningens udvikling (og får måske derfor ikke gjort så meget)?
  • Vil du holdes på sporet og til ilden, så både du og forretningen bliver ved med at udvikle sig?

Konstant udvikling af forretningen er nødvendigt, for at sikre salg, og for at sikre forretningens fremtid.

 

Butiksudvikling er perfekt til dig, hvis du vil fodres med inspiration, viden og værktøjer.

Og véd at du har godt af at blive holdt på sporet, så du styrker din forretning hele tiden.

det giver Butiksudvikling på abonnement dig og din forretning

Butiksudvikling på abonnement giver dig dén viden og værktøjer du skal bruge til at øge din omsætning og indtjening her og nu.

Butiksudvikling på abonnement holder dig på sporet af den livsvigtige forretningsudvikling.

Butiksudvikling på abonnement forvandler butikker fra afvikling til udvikling.
  • Månedligt tema med video og materiale, designet til butikker – og som du kan bruge til at videreudvikle forretningen og skabe endnu bedre resultater.
  •  Månedlig digitalt minimagasin med konkrete idéer til detailbutikker.

  • Adgang til Stines ressource-arkiv der indeholder værktøjer, viden og materiale du kan bruge til at blive inspireret og dygtigere af – og putte direkte i din forretning og hurtigt måle på salg og indtjening.
  • Adgang til lukket forum og netværk, hvor du kan spørge mig og resten af netværket til råds og efterspørge idéer om alt der vedrører forretningen.
  • Gratis adgang til 1 årligt LIVE kurser.

Sådan foregår butiksudvikling på abonnement

Månedens tema

Hver måned modtager du et tema med video og materiale, designet til at udvikle, styrke og sikre butikken.

Du bruger månedens tema til at videreudvikle forretningen, fremtidssikre den og skabe endnu bedre resultater.

Ressource adgang

Ressourcearkivet og det digitale minimagasin kan du dykke ned i når du savner inspiration, skal finde værktøjer der gør salg og markedsføring nemmere og bedre – eller har brug for idéer til visual merhandising, vinduerne eller butiksindretningen.

Forum og netværk

Efter tilmelding får du adgang til et lukket forum, hvor du kan stille spørgsmål og sparre med Stine og resten af netværket herinde. Det er naturligvis frivilligt.

Herudover får du gratis adgang til et årligt LIVE kursus.

Sådan sikrer vi din forretnings udvikling og fremtid.

Hver måned modtager du:

MÅNEDENS TEMA

Hver måned offentliggøres månedens tema i den lukkede business lounge.

Månedstemaerne er designet til løbende at inspirere dig, dygtiggøre dig og holde dig på sporet af din forretnings udvikling – det er nemlig en tvingende nødvendighed, hvis du vil holde dig på toppen af et hårdt marked med benhård konkurrence, og hvis din forretning skal overleve.

Månedens tema er en inspirerende og motiverende blanding af praktisk viden og indsigt, som du skal bruge på forskellige måder, til at styrke din forretning.

Nogle temaer er designet til at dygtiggøre dig på et konkret område, eller udvikle dig personligt og/eller fagligt, andre handler det om hvad du kan gøre for at holde dit fokus på de rigtige ting så du ikke ryger af sporet.

Der vil være temaer hvor vi gennemgår en masse konkrete idéer til hvad du kan gøre for at skabe mere trafik og salg i butikken her og nu, og temaer der hjælper dig med at planlægge og prioritere hvad der skal ske i din forretning på kort og lang sigt, og der er temaer der handler om kunderne, og hvordan du gør dem loyale, hvordan din forretning bliver et fast indslag på shopping turen.
Blandt andet.

Eksempler på temaer:

– Guide til at skrive nyhedsmails

– Optimer sortimentet og tjen mere

– Planlæg messe besøget rigtigt

– Guide til at vælge hvilke sociale medier du skal bruge tid på

– Guide til at forstå din kundetype

– Få bedre indblik i din forretning

 

 

RESSOURCE ARKIVET

 Dit abonnement giver dig adgang til mit skatkammer, af et billed- og ressourcearkiv.

Jeg har altid mit kamera og telefonen med, når jeg er afsted – og det har resulteret i et kæmpe arkiv med ideer til butikken, både den fysiske butik og til online aktiviteterne.

Du får eksklusiv adgang til arkivet, og kan frit plukke ideer som du kan bruge i din forretning.

 

I Ressource arkivet får du også adgang til VÆRKTØJSKASSEN.

Her finder du en masse værktøjer du kan bruge i din hverdag. Nogle af værktøjerne er online programmer/værktøjer, og andre er værktøjer jeg gennem tiden har udviklet helt specifikt til butikker.

Værktøjskassen’en indeholder værktøjer, så du kan:

– skabe billeder, grafik, film, plakater, prisskilte, infographics og en masse andet, der får din forretning til at fremstå knivskarp og professionel – og få dine kunder til at elske at se mere til dig.

– få overblik og klare planer med dine dage, uger og måneder. Sådan at du sørger for at nå det vigtigste, og altid har et overblik over hvad der skal gøres og hvornår.

– få dine online aktiviteter trimmet så de lever op til standarden. Både website, webshop og f.eks. instagram, facebook og pinterest.

Du bliver også introduceret til hvordan du kan bruge de forskellige værktøjer, så du får maksimal udbytte af dem, og hurtigt kan vurdere hvilke du vil få mest gavn af, så du ikke spilder din tid.

 

LUKKET FORUM

Du inviteres ind til en eksklusiv, lukket facebook gruppe, for medlemmerne af Business Lounge.

Facebook loungen kan du bruge til at blive inspireret af andre – og selv være med til at inspirere. Og opbygge et værdifuldt netværk (hvis du har lyst).

Du kan stille spørgsmål, søge sparring, gode råd og idéer.

Jeg er naturligvis tilstede i det lukkede forum , og svarer på spørgsmål og kommenterer på dine opslag og idéer.

Vigtigt at vide for det lukkede forum er, at her betragter vi ikke hinanden som konkurrenter, men som kolleger. For vi ved, at når vi hjælper hinanden, kommer vi allesammen til at stå stærkere.

Med den tilgang skabes der nemlig nye muligheder; for samarbejde, skabe fælles tiltag, dele – og mest af alt, skabes der et vigtigt netværk og fællesskab som vil fylde dig med begejstring og motivation.

 

LIVE KURSER

Dit udviklingsabonnement giver dig gratis adgang til et årligt live kursus, med emner og temaer som du er med til at vælge.

Emnerne på kurset kan være om visual merchandising, sociale medier, skrive nyhedsmails, lave en god hjemmeside der giver kunder i butikken og lignende.

Du er, sammen med de andre abonnenter, med til at vælge emnet.

 

PERSONLIGT MØDE OG TELEFONRÅDGIVNING*

Du kan udvide din abonnementspakke til også at inkludere personlig rådgivning og vejledning af Stine Grubbe.

Den udvidede pakke inkluderer et personligt møde – f.eks. i din butik – hvor du sætter agendaen, og et månedligt telefonmøde på 30 minutter.

På telefonmødet følger vi op på den udvikling vi har aftalt for din butik, du kan stille spørgsmål og få rådgivning og sparring – og jeg sikrer at du holder dig på sporet med udviklingen af forretningen.

 

 

DIN INVESTERING

UDVIKLINGS PAKKE – BASISABONNEMENT

Din investering – som er en klog og udbytterig investering i din forretning, er 399,00 pr. måned, og kan naturligvis trækkes fra i dit regnskab.

Det er en investering som gør dig dygtigere, mere inspireret og motiveret – og som du vil kunne se, direkte på dit salg og din bundlinje.

Basis abonnementet er perfekt til dig der er erfaren med udvikling af forretningen, og god til at holde dig på sporet – og som ikke finder det nødvendigt med rådgivning udefra.

Vælg herunder for at sikre dig og din butik, livsnødvendig udvikling.

 

UDVIKLINGS PAKKE – UDVIDET ABONNEMENT*

Den udvidede pakke inkluderer direkte og personlig adgang til detailhandelsekspert Stine Grubbe. Stine er også en populær foredragsholder og underviser, og kendt for konkret og værdiskabende rådgivning.

Din månedlige investering med personlig rådgivning fra Stine, er  999,00 pr. måned, og kan naturligvis trækkes fra i dit regnskab.

Det er en investering i din virksomhed, som giver dig de allerbedste og stærkeste kort på hånden, når det gælder forretningsudvikling af virksomheden – og en investering der hurtigt er tjent hjem, når du hurtigt begynder at få flere kunder, tjene flere penge på dine produkter og styre din forretning med ny målrettethed og indblik.

Praktiske oplysninger

Dit abonnement gælder pr løbende måned, og kan opsiges med øjeblikkeligt varsel. Der er ingen binding! Du kan trække investeringen fra i virksomhedens regnskab.

Du tilmelder dig den ønskede pakke, og indtaster dine oplysninger – og så er du i gang. Du kan til hver en tid, og med et enkelt klik, afmelde dit abonnement. Det gør du, i den mail du modtager 1 x månedligt, som bekræftelse på dit abonnement.

Hvis du har spørgsmål, er de velkomne pr mail: stine@stinegrubbe.dk

Alternativt kan du benytte formen herunder:

Stine Grubbe er din guide

Dit abonnement giver dig adgang til et af Danmarks detailhandelseksperter.

Udover at rådgive og hjælpe virksomheder i detailbranchen, er Stine en populær foredragsholder hos PEJ Gruppen, ambassadør for FORMLAND Messen og skriver om detailhandelen for bl.a. detailfolk.dk og Berlingske Business.

Stines rådgivning, kurser og foredrag, er kendt for at være inspirerende og motiverende, med stor vægt på at være praktiske og konkrete, så den nye viden og indsigt, kan implementeres med det samme – og hurtigt sætte positive aftryk på salg, kundeloyalitet og bundlinje.

 

Med Stine på sidelinjen er du sikret indsigtsfuld og uvildig rådgivning og sparring, og vil nyde godt af hendes indsigt, fra hendes daglige gang hos andre detailhandelsvirksomheder.

Det siger kunderne

Jeg vidste intuitivt fra starten at jeg havde fat i en ressourcestærk retail ekspert. Jeg holder meget af det høje niveau, den skæve tilgang til opgaven, de internationale input jeg også får med i købet. Det bedste er, at samarbejdet fortsætter

Maria Nielsen

Direktør, Guldsmed Barbara Maria

Stine er en kvinde med et unikt indblik i og forståelse for branchen – og en kvinde med en række talenter. 

Jeg kan kun anbefale at arbejde sammen med hende!

Johan Jensen

Kædechef, Colorama

Velkommen til! Hvor er jeg glad for du er med. Jeg glæder mig til at være med til at fremtidssikre din forretning. Vi ses i din inboks.