MOMUNITY
MOMPRENEURS

Drømmer du om at være selvstændig, mompreneur og få en bedre worklife balance?

 Jeg kan hjælpe dig godt på vej.

For at få succes som selvstændig, er der 2 virkelig vigtige ting der skal være på plads:

En god hjemmeside som sælger, og et godt, gennemtænkt koncept, der tager hånd om alle de aspekter du vil møde i salget.

Jeg har været selvstændig, mompreneur siden min første barsel i 2002.

Jeg har også været fastansat et par gange, men er hurtigt vendt tilbage til livet som selvstændig, fordi det er helt vidunderligt med de muligheder, den fleksibilitet og den frihed det giver mig.

Til f.eks. at bage boller til ungerne kommer hjem fra skole, eller (da børnene var små) tage en hjemmedag med børnene, så de også kunne stresse af.

Det er også en vidunderlig følelse at se mine projekter blive til, se mine kunder lykkes, og selv at lykkes.

 

En god, professionel hjemmeside og et gennemtænkt koncept, er altafgørende for din succes. Jeg tager dig i hånden, og guider dig på plads med begge.

kun for momunity egedal

Eksklusivt for Momunity Egedal vil jeg rigtig gerne stille min erfaring og viden til rådighed og hjælpe andre mompreneurs på vej.

Hvis du drømmer om at komme i gang eller videre som mompreneur, har jeg sammensat 3 pakker der kan hjælpe dig igang. 

 

Hjemmeside

Jeg udarbejder din hjemmeside med professionel opsætning, professionelt udarbejdede tekster og veltrimmede billeder.

Hjemmesiden er et af dine allervigtigste salgsværktøjer som selvstændig – det er her dine kunder lander og tjekker dig ud, når de har fundet dig via google eller de sociale medier.

Koncept & hjemmeside

I samarbejde udarbejder vi dit færdige koncept, så du har helt styr på hvad du sælger, hvordan og hvorfor. Konceptet giver dig en skarp vinkel og solide produkter der sikrer at du ikke forsvinder i mængden af konkurrenterne, og klæder dig på til salgsarbejde og prissætning.

Dette arbejde kombinerer vi, med udarbejdelsen af din professionelle hjemmeside.

 

Workshop pakke: koncept & hjemmeside

2 workshopdage hvor du kan fordybe dig med mig og en anden mompreneur med ekspertområde.

På den ene workshop arbejder du med dit koncept og på den anden med din hjemmeside. I løbet af workshoppen, får du desuden taget et profilbillede til din hjemmeside, af en professionel fotograf.

MOMUNITY PAKKERNE

HJEMMESIDE

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

HJEMMESIDE & KONCEPT

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

WORKSHOP

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Praktiske oplysninger

Workshoppen varer 8 timer inklusive pauser – men eksklusiv det forberedende arbejde (trin 1 herover).  Workshoppen kan udvides til 2 dage, hvis I ønsker endnu mere tid til fordybelse i kundetypen efter trin 2)

I kan vælge om I vil stå for lokale og forplejning, eller om mit tilbud skal inkludere dette.

Deltager antal: fra 1 person og op. Ved stort antal deltagere, og ved workshops over 2 dage, hyrer jeg nogengange ekstra underviser ind. Dette er naturligvis inkluderet i dit tilbud.

Send din forespørgsel til stine@stinegrubbe.dk – jeg kontakter dig herefter via telefon eller mail (efter dit ønske) for at aflare detaljerne i forbindelse med workshoppen.

Du modtager herefter et tilbud, når tilbuddet er godkendt, er aftalen bindende.

Stine Grubbe guider dig igennem workshoppen

Erfaren kommunikations specialist og konceptudvikler med mange workshops på bagen er din sikkerhed for en brugbar workshop med det ønskede udbytte

Med mere end 20 års erfaring med kommunikation og konceptudvikling – og mange timers undervisning som workshop-leder bag mig, véd jeg hvilke elementer der skal være til stede på en workshop, for både at sikre at deltagerne går hjem med ny og brugbar viden, og med den motivation og begejstring der skal til, for at få sat de vigtige forandringer i gang.

Det siger kunderne

‘Stine er en inspirerende, engageret og levende oplægsholder og meget dygtig formidler. Er god til at lytte og inddrage tilhørere. Alle gik hjem inspirerede, tilfredse og fulde af begejstring’.
Søren Hansen

Adm. direktør, Guldbageren Danmark

Stine er god til at formidle og inspirere, på en helt almindelig nede-på jorden-måde. Det hele var bare rigtig godt! Rigtig godt tilrettelagt undervisning.
Birgitte Thomsen

Bibliotekar, Holbæk Bibliotek

Book en workshop

Hvis du gerne vil høre mere om workshop om Emotionelle Kundetyper eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig. Det er naturligvis ganske uforpligtende, og gøres nemt ved at skrive din besked herunder:

8 + 9 =

Gør som over 3.000 andre

Gør som over
3.000 andre

Tilmeld dig et af Danmarks mest brugbare og konkrete nyhedsmail om visuelt salg, kundetyper, kundepsykologi og visuel salgsoptimering.

Velkommen til! Hvor er jeg glad for du er med. Jeg glæder mig til at være med til at fremtidssikre din forretning. Vi ses i din inboks.