SEO Tekster er et vigtigt element i din markedsføring!

Op mod 80% af alle kunderejser starter online. Oftest på Google, og derfor er det selvfølgelig vigtigt at du sikrer dig, at du kommer godt fra start – eller videre – også på SEO fronten.

SEO tekster bør være et vigtigt element i din virksomheds salgs- og markedsførings strategi.

Hvad er SEO tekster?

Man kan efterhånden ikke passere en marketingafdeling eller deltage i en konference, uden at SEO er på agendaen.Og det er der en god grund til.

SEO er en forkortelse af det engelske Search Engine Optimization,  på dansk kalder vi det søgemaskine optimering. Og for dig der ikke for alvor er introduceret til hvad SEO og SEO Tekster betyder – eller kan – betyder det helt kort, at det indhold (tekster, billeder, grafik mv.) bliver produceret og sammensat på en bestemt måde, så vores hjemmeside (eller webshop) får så god en placering på bl.a. Google, som overhovedet muligt.

 

Gør som over 3.000 andre

Gør som over
3.000 andre

Tilmeld dig et af Danmarks mest brugbare og konkrete nyhedsmail om visuelt salg, kundetyper, kundepsykologi og visuel salgsoptimering.

Velkommen til! Hvor er jeg glad for du er med. Jeg glæder mig til at være med til at fremtidssikre din forretning. Vi ses i din inboks.