Kunderne fortæller

 

Jeg samler på glade kunder. Jeg er stolt af dem og gør mig umage for dem.

Læs herunder hvad nogen af dem fortæller om vores samarbejde:

[Foredrag/oplæg for RO’s Torv bestyrelse]

Ros Torvs bestyrelse inviterede Stine Grubbe til at komme med et oplæg ved et af bestyrelsens strategiseminarer.

Stines oplæg var super godt og gav os mange ideer til  at forsætte RO’s Torvs gode formålsstrategi og strategiarbejde.

Vi kan varmt anbefale Stine som oplægsholder.

Lisbeth Wilstrup

Centerdirektør, RO's Torv

[Visual Merchandising kursus for butikkerne]

IRMA har brugt Stine Grubbes kursus om visual merchandising og salgsoptimering.

Stines kurser blandt de bedste jeg har deltaget på i IRMA regi, og kurserne har fået enestående god feedback fra medarbejderne, der efterspørger nye og flere kurser fra Stine.

Vi kan varmt anbefale Stine som underviser og kursusleder.

Klara Sofie Linnet

HR Forretningspartner, IRMA

[Foredrag for butikkerne]

Det var en sand fornøjelse at lære Stine Grubbe at kende. Feedbacken fra vores lejere var rigtig god!! 🙂

Mange sagde at de sagtens kunne have brugt lang tid i Stine selskab, idet hun var meget inspirerende at høre på, med mange gode eksempler som alle kunne relatere sig til. Yderst relevant det Stine bidrog med på vores møde – herligt!

Casper Bach Andersen

Centerdirektør, Rosengårdcentret

[Visual merchandising, 1:1 træning i butik]

Vi har været vilde med Stines besøg og især Nicole der var med undervejs på dagen, har fået meget ud af det.

Det er blevet rigtig godt alle de steder der er blevet arbejdet på i butikken, og vinduet er blevet rigtig flot, og jeg er begejstret for de tanker og ideer Stine har haft har foreslået, til fremadrettet udvikling.

Kenneth Rosenbech

Butikschef, Eventyrsport Roskilde

[Foredrag]

‘Som foredragsholder er Stine Grubbe både energisk, nærværende og kommer med konkrete anbefalinger, som deltagerne kan tage med sig. Stine sætter ord og perspektiv på de udfordringer, som detailhandlen står overfor og forstår formidlingens kunst til de forskellige niveauer og typer af deltagere’.

Louise Kongsholm

Direktør, PEJ Gruppen

[PR & kommunikationsudvikling]

Stine er et sprudlende og engageret livsstykke. Hun er hurtig og skarp til at finde ind til kernen af, hvad ens virksomhed handler om, og hvordan budskabet bedst muligt bliver kommunikeret ud til målgruppen. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med hende, og hun har vores stærkeste anbefaling.

Cathrine Herskind-Carlsen

CMO og co-founder, Effihub

[Konceptudvikling messestand og professionalisering af visuel identitet]

Stine Grubbe har hjulpet HH LUX Design med at udarbejde vores visuelle identitet og messekoncept, og det har gjort at vi føler os meget stærkere og bedre klædt på når vi skal deltage på Formland messen. Stine har løftet vores stand op på et mere professionelt niveau, hvor både produkter og udstråling af stand følges ad.

Gennem forløbet med Stine, har vi fået en masse rådgivning. Det gør at jeg har følt mig tryg, og føler mig ‘taget godt af’.

God rådgivning betyder alt for mig og for at et projekt kan lykkes. Generelt har kommunikationen været rigtig god hos Stine, og hun er så god til at konkretisere og forklare.

Den største øjenåbner har faktisk været, HVOR vigtigt det er, at få professionelle øjne på. Og omfanget af vigtige detaljer; selv de mindste ting har faktisk en betydning for hvordan ens produkter og virksomhed kommer til at fremstå.

Hvis man vil fremstå knivskarpt overfor kunderne, må man også investere tid, tanker og ressourcer i det.

Det jeg personligt lægger vægt på, er ikke nødvendigvis det forbrugeren/indkøberen og andre besøgende på standen lægger vægt på – og det har Stine virkelig åbnet mine øjne for.

Jeg vil anbefale Stine til alle, der gerne vil have “value for money”.

Hun er super professionel og har samtidig også fokus på økonomien, så de rekvisitter man evt. skal anskaffe sig til en flot stand, kan gøres for forholdsvis “små” penge – hun er kreativ i hendes tankegang, samtidig med at hun tænker økonomisk.

Jeg vil helt sikkert benytte mig af Stines assistance igen.

Helle Haslund Hollen

HH LUX Design

[Koncept & kommunikationsudvikling]

Stine er gjort af et sjældent stof.

Hun behøver ganske få informationer og guidelines for at kaste sig over en opgave, hun løser enhver opgave til punkt og prikke, og hun viger ikke tilbage for at byde ind med, hvordan en løsning kreativt og funktionelt kan blive endnu bedre. Når jeg hyrer Stine til en opgave, kan jeg have 100% tillid til, at den bliver løst inden for tidsrammen og med den kvalitet, jeg forventer.

Stine er stærk på både kommunikation, kreativitet og ikke mindst projektledelse. Hun har leveret tekster til mig om teknologiske paradigmeskift, om hvordan IT ændrer vores hverdag og vores ageren som mennesker og om digitalisering i kommunerne.

Hun har været fast støtte til mine store events, ofte med mere end 500 deltagere: Hun har sørget for, at moderatoren var briefet, at talerne afleverede deres præsentationer til tiden, at teknikken spillede, og at der selvfølgelig også var styr på den store udstillingsbil, der skulle køres ind gennem porten. Senest har hun sørget for udvikling af en række stande på en stor messe – og hun kører solen sort for at finde det, jeg gerne vil have og giver ikke op, før det hele spiller.

Jeg glæder mig til at lave endnu flere projekter med Stine ved min side. De varmeste anbefalinger herfra.

Gitte Gormsen

for bl.a. KMD / REACH MEDIA / ATEA / DIGITAL NATIONS

[Foredrag & workshops om konkret brug af PR & Sociale medier]

‘Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Stine Grubbe til et foredrag og en Workshop for mine IBM Business Partners. Mit mål med workshoppen var at vise IBM Business Partnerne hvordan de kan bruge de sociale medier effektivt i deres Go-To-Market model – ved at at lade Stine fortælle hendes egen historie og metoder.’

På hendes helt særlige jordbundne måde, leverede Stine et fremragende stykke arbejde – og efter workshoppen har jeg modtaget adskillige begejstrede mails fra Business Partnerne. Stines input gjorde virkelig en forskel for deltagerne.’

Carsten Brock

Country Manager, Channel Sales, IBM

[Foredrag om butiksindretnng og visual merchandising]

‘Godt og inspirerende foredrag for vores forhandlere, med masser af konkrete idéer og inspiration til at udviklet sin virksomhed, med få midler. Stine er god til at formidle budskaberne og skabe entusiasme og motivation.’

Erica Fie Juhl

Salg, Jotun Danmark

[Foredrag, Butiksudvikling]:

‘Jeg kom hjem fra foredraget med Stine, med energi og lyst til at komme i gang. Stines kreativitet og store branchekendskab er meget værdifuldt, og hendes idéer og forslag gør hende til en værdsat sparringspartner for virksomheden.‘

Betina Thorsager Jensen

Randers

[Konceptudvikling]:

‘Det er super og gennemtænkt. Du er bare skide go´ !!’

Jesper Olsen

Country Manager, Singer, Pfaff & Husqvarna Viking Symaskiner

[1-1 rådgivningsforløb]:

‘Stines sparring er guld værd for en lille enhed som vores. Hendes kendskab til branchen er imponerende og hendes evne til at sætte os i gang med vigtige tiltag er virkelig god. Samtidig har hendes evne til at skabe gode PR oplæg skaffet os masser af værdifuld spalteplads i lokalpressen. Ganske gratis’

Betina Thorsager

Randers

[Kommunikationsmateriale]:

‘Vi er vilde med Stines kommunikationstæft. Stine har næsten frie hænder til opgaverne og hun gør det godt!’

Kurt Petersen

Marketingdirektør, Sadolin Farveland

[Foredrag, Butiksudvikling]:

‘Stine er en inspirerende, engageret og levende oplægsholder og meget dygtig formidler. Er god til at lytte og inddrage tilhørere. Alle gik hjem inspirerede, tilfredse og fulde af begejstring’.

Søren Hansen

Adm. Direktør, Guldbagerne

[Kommunikationsmateriale]

‘Stine er en kvinde med et unikt indblik i og forståelse for branchen – og en kvinde med en række talenter, og jeg kan kun anbefale at arbejde sammen med hende.’

Johan Jensen

Kædechef, Colorama Danmark

[Rådgivning]:‘Jeg vidste intuitivt fra starten at jeg havde fat i en ressourcestærk retail ekspert. Jeg holder meget af det høje niveau, den skæve tilgang til opgaven, de internationale input jeg også får med i købet. Det bedste er, at samarbejdet fortsætter’

Maria Nielsen

Direktør, Guldsmed Barbara Maria

[Rådgivning Content]

‘Vi tog kontakt til Stine Grubbe, bl.a. fordi vi havde brug for nye inputs og inspiration til nye måder at angribe forskellige forretningsområder. Vi vidste at hun besad en ekspertviden omkring nettet og især de sociale medier og brugen af disse. Vi kan klart mærke en forbedring i relation til kundeopgaver, tidsbesparelser på før meget tidskrævende opgaver, og at de fokusområder Stine anbefalede har den forventede virkning.

Det særlige ved Stine er hendes overblik, strategiske og kommercielle sans, gejst og smittende humør og det faktum, at hun lynhurtigt kunne give os troen på at vi virkelig kunne ændre vores fokusområder samt rutiner positivt. Genial coaching! Jeg kan ikke komme i tanke om nogen, jeg ikke ville anbefale Stine til!’

Louise Pagsberg

Partner, Kvindeguiden.dk