butiksekspert stine grubbe

Er du fra pressen?

Er du fra pressen og har brug for en fagstærk meningsdanner og holdningsbærer til at tale, skrive eller fortælle om detailhandelen?

Enten lige nu og her – eller som fast kommentator/skribent ?

Ring: 27 28 28 00 eller skriv: stine@stinegrubbe.dk

Jeg har arbejdet med detailhandel i mere end 20 år – fra alle sider af disken: Som kunde, elev, ansat, og som butiksejer – og de seneste 14 år, som rådgiver, foredragsholder og underviser.

Jeg har et nuanceret indblik og indsigt i mange aspekter af moderne detailhandel, herunder omfattende indblik i kundepsykologi og forbrugertrends.

Min erfaring og indblik er høstet hos både de små enkeltmands ejede butikker, og hos nogle af de allerstørste retailere i Danmark.

Herunder kan du se et lille udpluk af ting jeg er blevet spurgt om til pressen.

Stine Grubbe i pressen:

i Børsen

I en artikel om mine tanker om detailhandelen, udnævner Børsen mig som ‘Indpisker af detailhandelen’

illum berlingske

i Berlingske

I en artikel om krisen og det manglende overskud i Illum fordyber vi os i kundepsykologi og virksomhedskultur og forbruger trends.

erhverv i gadeplan foredrag

i TV2 Lorry

Om nogle af de største (og vigtigste) branchetrends indenfor detailhandel, om forbruger engagement, kundeloyalitet og kundepsykologi.

forbruger ekspert

i Berlingske

I en artikel om ECCOs ageren i Rusland og hvad det gør (og ikke gør) ved os som forbrugere.

detailhandelsekspert

i Midtjyllands Avis

En artikel om en af de største trends i detailhandel, om lokalt engagement og om vigtigheden af at vi som butikker giver tilbage til det lokalsamfund vi er en del af.

detailhandelsekspert

i Erhvervsliv Esbjerg

En artikel om de største branchetrends indenfor detailhandelen, om lokalt engagement, butikskoncepter og kundepsykologi.

Berlingske Business

I en periode på knapt 5 år skrev jeg til en ekspertblog for Berlingske Business ‘Detailhandelen på briksen’. Du kan se og læse bloggen her: https://rosenfelt.blogs.business.dk/

Klumme hos KBH K

Jeg har i en periode været fast klummeskribent i Københavns store cityforenings medlemsblad. Klummen skulle bringe inspiration og holdning til foreningens mange medlemmer, og ikke mindst fokus på at skabe inspirerende, fornyende butikker i København.

Detailfolk.dk

Detailfolk.dk inviterede mig ind som blogger – alle emner, lige fra det digitale til dårlig ledelse blev vendt og debatteret.

Fyns Amts Avis

Ekspertudtalelser til artikel om de hårde vilkår de lokale detailhandlende har – og hvad man kan gøre, her for Fyns Amts Avis.

Dansk Detail

En flot 5 siders artikel om Stine Grubbes tanker om, ideer og rådgivning til de fysiske butikker i Dansk Details medlemsudgivelser.

kreativ ekspert frihuset

TV2 Frihuset

Stine Grubbe blev som en del af en PR opgave for en dansk symaskine importør, inviteret ind som fast, ugentlig kreativ ekspert og inspirator hos TV2 Frihuset over en 10 måneders periode.

kreativ forretningsudvikler stine grubbe

KOM MED PÅ INTERESSELISTEN

Tilmeld dig Danmarks måske mest brugbare  og konkrete nyhedsmail for butikker, og få værktøjer til udvikling og vækst.

 

Udvikling og rigtige beslutninger er altafgørende i en tid, hvor mange i branchen kæmper for overlevelse.

 

Velkommen til! Hvor er jeg glad for du er med. Jeg glæder mig til at være med til at fremtidssikre din forretning. Vi ses i din inboks.

butiksindretning

Vil du også ha' teknikkerne der forvandler forretningen til en velsmurt salgsplatform med Strategisk Visual Merchandising?

...så tilmeld dig informations- og nyhedsmailen her:

Fedt - velkommen til!! Vi ses - KH Stine