Jeg hjælper virksomheder med at blive tydeligere og mere attraktive
…i kundernes øjne

Mine kunder bruger mig til at skrive tekster og lave content, udvikle koncepter til blandt andet butikker, hjemmesider og webshops, butikker, konferencer, messeaktiviteter og til at holde foredrag og uddannelse i samme discipliner.

 

Virksomheder bruger også mine mange års erfaring med detailbranchen til at rådgive omkring salg, markedsføring og produktudvikling, og skabe pr og synlighed. Jeg hjælper både detailhandelsvirksomheder og virksomheder der er leverandør eller rådgiver til detailbranchen.

LAD MIG HJÆLPE DIG MED:

PR & SYNLIGHED

Synlighed i presse og hos (de rigtige) bloggere, er et af de allermest effektive måder at få kickstartet og positioneret din virksomhed og dine produkter og hurtigt skabe en interesse som for eksempel SEO arbejde tager lang tid at opbygge.

Det er ikke et valg mellem SEO og PR – men aktiviteter der kan gå op i en (veludført) højere enhed.

KONCEPTUDVIKLING

Udvikling er helt essentiel for virksomhedens overlevelse i et marked præget af hård konkurrence.

Jeg kan hjælpe med konceptudvikling af jeres kernevirksomhed, af produkter, ydelser mv., uanset om der er tale om nye tiltag eller videreudvikling af eksisterende elementer.

TEKST & CONTENT

Alt godt indhold – tekster og content – starter med empati, indblik og menneskeforståelse. Ikke hverken SEO, contentcows eller noget som helst andet.

Jeg sikrer mine kunder tekster der møder kunden i øjenhøjde – og i den virkelighed der får dem til at købe.

WORKSHOPS

Workshops der samler fokus om at nyskabe, finde de bedste ideer eller nå frem til et fælles udgangspunkt, er en effektiv og klog vej til et solidt resultat.

Book mig til at afholde workshop(s) om konceptudvikling af f.eks. emotionelle kundetyper, konceptudvikling eller marketing aktiviteter.

INSPIRATION & UDDANNELSE

Dine medarbejdere, er et af virksomhedens allerstærkeste kort …når de forstår og kan deres opgave til fulde. Hvis ikke, bliver de til et af de svageste led i virksomhedens fødekæde, og mange tiltag vil vise sig spildte, hvis ikke medarbejderne står klar til at gribe opgaverne.
Jeg uddanner og videreuddanner dine medarbejdere i de vigtigste discipliner.

RÅDGIVNING

Rådgivning og sparring før vigtige beslutninger træffes, sikrer friske øjne på sagen, og at blinde vinkler ikke resulterer i forkerte (og dyre) beslutninger.

Jeg leverer kvalificeret rådgivning omkring en række aspekter af virksomheden, både i langstrakte forløb, og når der skal tages en hurtig beslutning.

Du kan se et udpluk af opgaver jeg har løst her…>> og virksomheder jeg har hjulpet her…>>

Share This