NYE HØJDER

Jeg hjælper med at løfte virksomheder til nye højder, med koncept- og kommunikationsudvikling, strategisk rådgivning og løser konkrete kommunikationsopgaver (tekster, content o.lign.).

Mine kunder bruger mig til at skrive tekster, skabe kommunikationsformater, udvikle koncepter til blandt andet butikker, hjemmesider og webshops, butikker, konferencer, messeaktiviteter og til at inspirere og uddanne i samme discipliner.

Virksomheder bruger også mine mange års erfaring med detailbranchen til at rådgive omkring kommunikation, forretningsudvikling, produktudvikling, skabe pr og synlighed og idéudvikle markedsføringsaktiviteter – jeg hjælper både detailhandelsvirksomheder og virksomheder der agerer som leverandør/rådgiver til detailbranchen. Se hvilke typer virksomheder jeg hjælper her.

Virksomheder der ved at alt nyt starter med inspiration og motivation, bruger mig til at holde inspirerende, udviklende og motiverende foredrag og workshops for medarbejdere, ledelser og bestyrelser.

Du kan se et udpluk af opgaver jeg har løst her…>> og virksomheder jeg har hjulpet her…>>

LAD MIG HJÆLPE DIG MED:

RÅDGIVNING

Rådgivning og sparring før vigtige beslutninger træffes, sikrer friske øjne på sagen, og at blinde vinkler ikke resulterer i forkerte (og dyre) beslutninger.

Jeg leverer kvalificeret rådgivning omkring en række aspekter af virksomheden, både i langstrakte forløb, og når der skal tages en hurtig beslutning.

KONCEPTUDVIKLING

Udvikling er helt essentiel for virksomhedens overlevelse i et marked præget af hård konkurrence.

Jeg kan hjælpe med konceptudvikling af jeres kernevirksomhed, af produkter, ydelser mv., uanset om der er tale om nye tiltag eller videreudvikling af eksisterende elementer.

PR & SYNLIGHED

Synlighed i presse og hos (de rigtige) bloggere, er et af de allermest effektive måder at få kickstartet og positioneret din virksomhed og dine produkter og hurtigt skabe en interesse som for eksempel SEO arbejde tager lang tid at opbygge.

Det er ikke et valg mellem SEO og PR – men aktiviteter der kan gå op i en (veludført) højere enhed.

WORKSHOPS

Workshops der samler fokus om at nyskabe, finde de bedste ideer eller nå frem til et fælles udgangspunkt, er en effektiv og klog vej til et solidt resultat.

Book mig til at afholde workshop(s) om konceptudvikling af f.eks. emotionelle kundetyper, konceptudvikling eller marketing aktiviteter.

INSPIRATION & UDDANNELSE

Dine medarbejdere, er et af virksomhedens allerstærkeste kort …når de forstår og kan deres opgave til fulde. Hvis ikke, bliver de til et af de svageste led i virksomhedens fødekæde, og mange tiltag vil vise sig spildte, hvis ikke medarbejderne står klar til at gribe opgaverne.
Jeg uddanner og videreuddanner dine medarbejdere i de vigtigste discipliner.

TEKST & CONTENT

Alt godt indhold – tekster og content – starter med empati, indblik og menneskeforståelse. Ikke hverken SEO, contentcows eller noget som helst andet.

Jeg sikrer mine kunder tekster der møder kunden i øjenhøjde – og i den virkelighed der får dem til at købe.