Øget salg, kundeloyalitet og bundlinje med kreativ, visuel ekspertise

Mine kunder  har glæde af mine mange års erfaring med detailbranchen. De får hjæp til visuel salgsoptimering, styling opgaver, visual merchandising og konceptudvikling.

Jeg hjælper både butikker, kædekontoret og leverandører til detailbranchen (f.eks. producenter, agenter, brandhouses, infrastruktur mv).

Jeg kan hjælpe dig med:

VISUAL MERCHANDISING

Visual merchandising optimerer den fysiske ramme så den optimerer salg og kundeloyalitet.

For hvert minut du forlænger kundernes tid i butikken, øges salget. Moderne visual merchandising holder på kunderne.

Derfor er det en god investering at få nye, friske og professionelle øjne på butikken.

 

SKILTNING & SKILTE OPTIMERING

Skiltning er et af de allermest undervurderede og oversete elementer i butikken.

Og det koster på bundlinjen.

Skiltning og storytelling er powerfulde salgsværktøjer, der både stimulerer købelyst, opsalg og mersalg, og skiltning kan agere ‘Silent Salesman’, f.eks. når medarbejderen er optaget.

KUNDETYPER & KUNDEPSYKOLOGI

Forståelse for dine specifikke kunders købsmotivation og købstriggere, åbner dine øjne for hvorfor nogle produkter sælger bedre end andre.

Hvorfor nogle kampagner / facebook opslag / annoncer / aktiviteter mv. har langt større effekt, end andre.

Forskningsbaseret indblik i vores psykologiske købstriggere, åbner helt nye døre til salg og loyalitet.

RÅDGIVNING & SPARRING

Erfaren og indsigtsfuld rådgivning og sparring, sikrer friske øjne på sagen, og hjælper dig med at undgå at blinde vinkler ikke resulterer i forkerte (og dyre) beslutninger.

Få kvalificeret sparring, 2nd opinion og rådgivning, både ved længerevarende projekter og forløb, og når der skal tages en (stor) beslutning.

KURSER

Dine medarbejdere, er et af virksomhedens allerstærkeste kort …når de forstår og kan deres opgave til fulde. Hvis ikke, bliver de til et af de svageste led i virksomhedens fødekæde, og mange tiltag vil vise sig spildte, hvis ikke medarbejderne står klar til at gribe opgaverne.
Jeg uddanner og videreuddanner dine medarbejdere i de vigtigste discipliner.

FOREDRAG

Foredrag der inspirerer, motiver, samler fokus og skaber grobund for nyt og bedre. Mine foredrag er kendetegnet ved at være konkrete, med vægt på at give deltagerne noget med hjem der kan skabe værdi, næste dag.

Book mig til at afholde foredrag om kundeadfærd, visual merchandising, lokalt engagement, butikskoncepter, branchens største fejl – og andre vedkommende og spændende vinkler.

FAG TEKSTER

Jeg skriver velfunderede og specialiserede tekster til artikler, web-tekster,  for forskellige typer virksomheder i og omkring detailbranchen.

Blandt de virksomheder jeg har leveret tekster til er:

PEJ Gruppen, Detailfolk.dk, Berlingske Business og forskellige virksomheder der bl.a. leverer f.eks. IT systemer/software, inventar o.lign. til branchen.

PR & SYNLIGHED

Synlighed er et af de allermest effektive måder at få kickstartet og positioneret din virksomhed og dine produkter og hurtigt skabe en interesse som for eksempel søgemaskine optimering tager lang tid at opbygge – og i mange tilfælde aldrig opnår.

Jeg tager ikke længere PR opgaver, men jeg kan lære dig alt jeg ved.

Du kan se et udpluk af opgaver jeg har løst her…>> 
og virksomheder jeg har hjulpet her…>>