online kurser

Klogere og bedre – præcis når det passer dig!

Udvikling eller afvikling? Valget er dit.
Online kurser der rykker forretningen (og dig!)

online pr kursus stine grubbe

online kursus: pr & synlighed

I dette online kursus ta’r jeg dig med ind bag kulissen og viser dig hvordan jeg gjorde, da jeg kom i Børsen, Berlingske, Bo Bedres forside, et lille års tid i TV2 FRI, i BoligLiv, Idényt, Magasinet Liv, Femina og Alt for Damerne, Jyllands Posten, i forskellige brancheudgivelser og en masse, masse andet.

online kursus styling fotostyling

online kursus: fotostyling

Billeder er en ekstrem vigtig del af markedsføringen på de sociale medier, og som indhold til hjemmeside og webshop.

I dette online kursus går vi i dybden med at lave proff billeder til SoMe og web.

Udpluk af virksomheder jeg har hjulpet med undervisning og kurser:

IRMA, PEJ Gruppen, Eventyrsport, Irma, Møblér, Guldbageren Danmark, Dansk Detail, KBH K (Københavns Cityforening),  Colorama, Lyngby Handel, Silkeborg Handel, CC Hobby, Formland, Nordiq, Jotun, Esbjerg Storcenter

Velkommen til! Hvor er jeg glad for du er med. Jeg glæder mig til at være med til at fremtidssikre din forretning. Vi ses i din inboks.