butik med eget design

Eget design & Boutique i Hellerup

Min første virksomhed – der startede som et barselsorlovsprojekt i form af en lille kreativ design virksomhed i kælderen på vores hus, med tasker og accessories i eget design. Meget hurtigt blev mit design spottet på et af de kunsthåndværker markeder jeg solgte produkterne på af en af de ultra hotte butikker i indre København – og vupti – jeg havde min første forhandler – og kort efter blev en af mine tasker spottet på skulderen af en af tidens supermodeller, Helena Christensen.

Et års tid efter, åbnede jeg egen butik i Hellerup – og mange af mine designs blev vist frem i modeblade som ALT for Damerne, Femina osv.

Se billederne og videoen hvor jeg fortæller lidt mere – herunder:

stine grubbe egen butik
stine grubbe i femina
stine grubbe alt for damerne
stine grubbe femina
Skrevet af visual merchandising ekspert Stine Grubbe. Copyright © 2023 Company Name
Vil du vide mere?

Vil du inspireres til mere? Så tilmeld dig interessemailen herunder:

Læs også om:

kreativ forretningsudvikler stine grubbe

KOM MED PÅ INTERESSELISTEN

Tilmeld dig Danmarks måske mest brugbare  og konkrete nyhedsmail for butikker, og få værktøjer til udvikling og vækst.

 

Udvikling og rigtige beslutninger er altafgørende i en tid, hvor mange i branchen kæmper for overlevelse.

 

Velkommen til! Hvor er jeg glad for du er med. Jeg glæder mig til at være med til at fremtidssikre din forretning. Vi ses i din inboks.