butik med eget design

Eget design & Boutique i Hellerup

Min første virksomhed – der startede som et barselsorlovsprojekt i form af en lille kreativ design virksomhed i kælderen på vores hus, med tasker og accessories i eget design. Meget hurtigt blev mit design spottet på et af de kunsthåndværker markeder jeg solgte produkterne på af en af de ultra hotte butikker i indre København – og vupti – jeg havde min første forhandler – og kort efter blev en af mine tasker spottet på skulderen af en af tidens supermodeller, Helena Christensen.

Et års tid efter, åbnede jeg egen butik i Hellerup – og mange af mine designs blev vist frem i modeblade som ALT for Damerne, Femina osv.

Se billederne og videoen hvor jeg fortæller lidt mere – herunder:

stine grubbe egen butik
stine grubbe i femina
stine grubbe alt for damerne
stine grubbe femina
Skrevet af visual merchandising ekspert Stine Grubbe. Copyright © 2024 Company Name
Vil du vide mere?

Vil du inspireres til mere? Så tilmeld dig interessemailen herunder:

Læs også om: