kurser & workshops

Kurser gør klogere, inspirerer og motiverer
De skaber også fælles retning og fælles forståelse

 

Kurser og workshops er en effektiv måde at få gennemarbejdet et bestemt emne, tema eller fokusområde. Jeg holder workshops der udvikler dine og dine medarbejdere, indenfor specifikke områder, eller sætter fokus på et område I ønsker idéudvikling og rådgivning på.

Herunder kan du se et udpluk af de kursus- og workshop temaer jeg udbyder.

Herudover kan jeg tilrettelægge et kursus eller en workshop efter jeres specifikke ønsker og behov. Kendetegnene for de kurser og workshops jeg holder er, at de er konkrete og hands-on, så deltagere kan gå direkte hjem og implementere beslutninger og ny viden i hverdagen.

KURSUS & WORKSHOP TEMAER:

VISUAL MERCHANDISING

Visual merchandising er en strategisk vigtig kompetence, for alle der arbejder i den fysiske butik – og alle der arbejder med at levere, udvikle og styrke den.

Visual merchandising er et MUST for det strategiske arbejde med butikken.

 

 

KUNDETYPE AFKLARING

Al god kommunikation, forretningsudvikling, markedsføring mv. starter med en grundig identificering og afklaring af virksomhedens kundetype.

Med udgangspunkt i emotionelle kundetyper, fokuserer denne workshop på at finde frem til virksomhedens specifikke kundetype, og et grundigt indblik i typen.

Dermed skabes et solidt fundament for fremtidige beslutninger.

gør-det-selv PR

Den rette PR kan kickstarte kundernes interesse for virksomhed og produkter.

Denne workshop lærer deltagerne hvordan I får taletid eller vist produkter i ugeblade, (lokal)aviser, magasiner eller TV.

Deltagerne lærer at se og vinkle de historier der ligger i virksomheden, og bliver introduceret til teknikker der skaber synlighed og -omtale.

 

Vil du ha' et kig i min værktøjskasse?

Tilmeld dig Danmarks måske mest konkrete og brugbare nyhedsmail, for butikker.

Spækket med idéer, viden, værktøjer,
cases og inspiration.

Lige til at hælde i din egen forretning.


Tak for din tilmelding!
Jeg glæder mig til at sende dig relevant og brugbar viden og indsigt. Om et øjeblik lander der en mail i din inboks, hvori du skal bekræfte at det rent faktisk er dig der ønsker at modtage viden og indsigt. Først når du har klikket på den, er du på listen.

Der er en god chance for at den er landet i et spamfilter, så kig grundigt efter :-)

Mange hilsener
Stine