kurser & workshops

Kurser gør klogere, inspirerer og motiverer
De skaber også fælles retning og fælles forståelse

 

Kurser og workshops er en effektiv måde at få gennemarbejdet et bestemt emne, tema eller fokusområde. Jeg holder workshops der udvikler dine og dine medarbejdere, indenfor specifikke områder, eller sætter fokus på et område I ønsker idéudvikling og rådgivning på.

Herunder kan du se et udpluk af de kursus- og workshop temaer jeg udbyder.

Herudover kan jeg tilrettelægge et kursus eller en workshop efter jeres specifikke ønsker og behov. Kendetegnene for de kurser og workshops jeg holder er, at de er konkrete og hands-on, så deltagere kan gå direkte hjem og implementere beslutninger og ny viden i hverdagen.

KURSUS & WORKSHOP TEMAER:

VISUAL MERCHANDISING

Visual merchandising er en strategisk vigtig kompetence, for alle der arbejder i den fysiske butik – og alle der arbejder med at levere, udvikle og styrke den.

Visual merchandising er et MUST for det strategiske arbejde med butikken.

 

 

KUNDETYPE AFKLARING

Al god kommunikation, forretningsudvikling, markedsføring mv. starter med en grundig identificering og afklaring af virksomhedens kundetype.

Med udgangspunkt i emotionelle kundetyper, fokuserer denne workshop på at finde frem til virksomhedens specifikke kundetype, og et grundigt indblik i typen.

Dermed skabes et solidt fundament for fremtidige beslutninger.

gør-det-selv PR

Den rette PR kan kickstarte kundernes interesse for virksomhed og produkter.

Denne workshop lærer deltagerne hvordan I får taletid eller vist produkter i ugeblade, (lokal)aviser, magasiner eller TV.

Deltagerne lærer at se og vinkle de historier der ligger i virksomheden, og bliver introduceret til teknikker der skaber synlighed og -omtale.

 

Ingen spam - kun viden og inspiration.

stine grubbe

Gør som over 1500 andre

Tilmeld dig Danmarks måske mest brugbare  og konkrete nyhedsmail for butikker, og få værktøjer til overlevelse og vækst.

 

Udvikling og rigtige beslutninger er altafgørende i en tid, hvor mange i branchen kæmper for overlevelse.

 

Velkommen til! Hvor er jeg glad for du er med. Jeg glæder mig til at være med til at fremtidssikre din forretning. Vi ses i din inboks.

Share This