Stine Grubbe blev hyret som rådgiver og kommunikationspraktiker for den frivillige kæde Colorama. Opgaverne inkluderede:

  • PR for både hovedkontor (produkter) og butikker (primært lokalpresse)
  • Udvikling af online markedsføring: website, webshop, content, nyhedsmails mm.
  • Etablering af kundeklub
  • Styrkelse af butikkerne vha inspiration og uddannelse

Johan Jensen, Kædechef, Colorama:

Stine Grubbe / retail REBEL har igennem en længere periode været fast tilknyttet udviklingskonsulent og inspirationskatalysator for butikskæden Colorama.

Hun har blandt andet relanceret Coloramas online tilstedeværelse inkl. webshop. Hun har desuden etableret Coloramas kundeklub og etableret samarbejde med forskellige partnere som alle bringer værdi til kunderne.

Hun har produceret Colorama kædens månedlige nyhedsmail til kunderne hvor der i høj grad var plads til både inspiration OG produkt/producent-pleje.

Ikke mindst har hun via sit netværk med stylister og redaktioner – og skaffet en masse værdifuld PR dækning for Colorama i en række forskellige medier – UDEN at der er brugt annoncekroner på dette.

En række af butikkerne har desuden brugt Stine Grubbess ekspertise til sparring om alt, lige fra PR aktiviteter til kreative indspark til butikkens fysiske rammer.

Derudover har en række butiksindehavere og -ansatte har deltaget i Stines succesfulde workshop ‘Klar til Kvinderne’ – en workshop som deltagerne stadig taler om og efterspørger.

Stine forstår at sætte sig ind i hvad der skaber værdi for Colorama kædens butikker og butikkernes kunder (slutbrugeren). Stine er en kvinde med et unikt indblik i og forståelse for branchen – og en kvinde med en række talenter, og jeg kan kun anbefale at arbejde sammen med hende.

Hun har i høj grad bragt værdi til og for Colorama Kæden.

Skal jeg hjælpe din virksomhed med at skærpe udbyttet af dine events?
Send en mail til: stine@stinegrubbe.dk