1:1 foto kursus: kon-tur boghandler kæde

Foto kursus med Kon-Tur boghandler kæde.

Kontur er en frivillig butikskæde med mere end 70 boghandlere.

Det betyder at der er et konstant behov for billeder.

Gode billeder (og reel klik og se den her) til hjemmeside, de sociale medier, kataloger o.lign., så det var oplagt for Kontur at få fotostyling kompetencer inhouse, og dermed være i stand til at producere egne billeder hurtigere, bedre og mere omkostningsbevidst end det setup der var udgangspunktet.

Kon-Tur har har booket 1:1 fotostyling workshop med Stine Grubbe, og fortæller:

Vi er blevet klædt på til at tage billeder til alt vores markedsføring som giver stemning og fanger målgruppen.

Vi kan tydeligt se på vores statistikker at stemningsbillederne giver meget bedre interaktion og derved også får større rækkevidde, når vi bruger lidt ekstra tid på at skyde nogle billeder med stemning.

Vi var overraskede over hvor nemt og hurtigt det kan gøres med et godt setup og vi synes allerede nu, 2 måneder efter undervisningen at vores billeder er blevet væsentlig bedre og vi er hurtigere til at få skudt flere billeder.

Som underviser er Stine fantastisk. Ligetil og ligefrem, og fik skubbet os ud af vores komfort zone, så vi fik afprøvet ting vi ellers var lidt usikre på.

Hun var så sød og hyggelig at være sammen med, men også enormt målrettet og fokuseret på at vi skulle have mest muligt ud af undervisningen.’

Trine Frits Eriksen, Kontur

Kontakt Stine Grubbe, hvis vi skal holde et foto kursus med fokus på billeder til SoMe og web.

Læs mere om 1:1 foto kursus med Stine her (KLIK)

Kontakt Stine:   stine@stinegrubbe.dk