Concept Zone for Formland messen

Formland messen i Herning er ikke kun kendt for at være en messe med en solid vifte af udstillere, men også en messe der også sender de besøgende hjem med kaskader af inspiration fra deres inspirerende trendzoner, madsteder, aktiviteter og foredrag.

Som en videreudvikling af messen, inviterede Formland mig til at kuratere og konceptudvikle en helt ny trendzone, med konceptudvikling ud fra mit udgangspunkt:

Concept Zone

Det visuelle er en ekstrem vigtig faktor i oplevelses- og købsrejsen, men der er i mine øjne andre, lige så vigtige elementer i et stærkt butikskoncept. I min opgaveløsning indgår kundepsykologi, strategisk visual merchandising og kundeloyalitet, sortimentsstrategi og kundeværdier som en integreret delelementer af konceptudvikling.

Og netop dette var en bærende del i Concept Zone.

Zonen fik en utrolig god modtagelse hos både besøgende og udstillere på Formland, og var præcis den inspirationskilde og øjenåbner for de besøgende, som var hensigten.

 

Kontakt Stine Grubbe, hvis du også vil ha’ hjælp til konceptudvikling af din virksomhed!

Kontakt Stine:   stine@stinegrubbe.dk

kreativ forretningsudvikler stine grubbe

KOM MED PÅ INTERESSELISTEN

Tilmeld dig Danmarks måske mest brugbare  og konkrete nyhedsmail for butikker, og få værktøjer til udvikling og vækst.

 

Udvikling og rigtige beslutninger er altafgørende i en tid, hvor mange i branchen kæmper for overlevelse.

 

Velkommen til! Hvor er jeg glad for du er med. Jeg glæder mig til at være med til at fremtidssikre din forretning. Vi ses i din inboks.