Mentorforløb for Styrket Erhverv i Gadeplan

Fotostyling undervisning:

I projektet Genstart Erhverv i Gadeplan har vi brugt Stine Grubbe til at undervise i fotostyling og foto, med fokus på content creation.

Vores deltagere er hovedsageligt fra retail-butikker, fra strik og garn til tøj og smykker, men også overnatningssteder og behandlere var med.

Stine laver engagerende indhold og opgaver, der gav vores deltagere ny viden og – vigtigst af alt – nye kompetencer, der med det samme kunne sættes i brug.

Stine er direkte og ser og hjælper den enkelte deltager og underviser på en måde, så det er forståeligt og nemt at gå til.

Hun finder lynhurtigt den enkelte virksomheds muligheder, på en måde hvor deltageren selv er med i processen og opdager lige de ting, der vil give deltageren og deltagerens virksomhed værdi.

Vi valgte at have undervisning med dette fokus, da det er yderst vigtigt for en virksomhed at kunne vise sit brand, univers og produkter frem, på en gennemført visuel måde, på de sociale medier.

Cindie Dahl Hiort
Projektkoordinator – Business Center Bornholm

Styrket Erhverv i gadeplan er et tiltag der har til hensigt at styrke erhverv i en række byer med konkrete praktiske kompetencer i forskellige, vigtige discipliner.

Stine Grubbe er inviteret ind som underviser og mentor for forskellige Styrket Erhverv i Gadeplan deltagere i følgende kompetence områder:

  • Fotostyling / billeder til de sociale medier
  • Butiksindretning
  • Strategisk visual merchandising
  • Konceptudvikling
  • Dekoration butik & vindue

Jeg har bl.a. hjulpet butikker, klinikker, hoteller/bed & breakfast og kunsthåndværkere.

Kontakt mig, hvis I vil høre mere om, hvordan jeg kan bidrage til jeres Erhverv i Gadeplan forløb.

Læs og hør mere om Styrket Erhverv i Gadeplan

Kontakt Stine:   stine@stinegrubbe.dk