Silkeborg gågade

Silkeborg gågade
gågaden i silkeborg
Silkeborg gågade

Silkeborg skulle genoplive en lang, trist gågade, med meget lidt tillokkende for borgere og kunder, og skabe et nyt gågade miljø, der afspejler Silkeborgs nærhed og tætte forbindelse til naturen og søhøjlandet og Silkeborgs brandingstrategi som Danmarks Outdoor Hovedstad.

Stine Grubbe var inviteret med et lille stykke ad vejen med rådgivning, foredrag og et projektdokument med indblik i og fakta vedr. byrummet som shoppingmiljø og gadevarer, for kloge og forudseende byplanlæggere og stadsarkitekter vidste, at hvis projektet skulle blive en succes for alle – og på alle parametre, var det vigtigt at de flotte tanker og ideer var i tråd med hvad der er vigtigt for et visuelt stærkt shoppingmiljø – og at det ligeledes blev nøje afstemt med butikkernes hverdag og drift – på det helt lavpraktiske plan.

Resultatet gør hvad det skal!

Det er flot, detaljegraden er imponerende når man kommer tæt på – og det skaber den oase, hygge og gågade miljø, som giver lyst til at komme forbi – og lyst til at blive lidt længere.

Tillykke Silkeborg, med den flotte gågade!!

Silkeborg gågade
kreativ forretningsudvikler stine grubbe

KOM MED PÅ INTERESSELISTEN

Tilmeld dig Danmarks måske mest brugbare  og konkrete nyhedsmail for butikker, og få værktøjer til udvikling og vækst.

 

Udvikling og rigtige beslutninger er altafgørende i en tid, hvor mange i branchen kæmper for overlevelse.

 

Velkommen til! Hvor er jeg glad for du er med. Jeg glæder mig til at være med til at fremtidssikre din forretning. Vi ses i din inboks.