En modernisering og commerciel gentænkning af Kvindeguiden var helt essentiel og nødvendig, for at sikre Kvindeguidens fortsatte succes – og eksistensberettigelse. Tiderne og markedet var markant anderledes siden Kvindeguiden.dk’s etablering.

Stine Grubbe udarbejdede et strategisk idékatalog til at fremme den kommercielle vækst og kundefastholdelse, og samtidigt sikre en skarpere kommunikationsprofil overfor sitets brugere.

Helle Kuskner, Co-founder, Kvindeguiden.dk fortæller om konceptudviklingsforløbet:

Vi kan vi klart mærke en forbedring i relation til den strategiske konceptudvikling Stine Grubbe har lavet til os, OG at det har den forventede virkning. Hendes overblik, gejst og smittende humør og det faktum, at hun lynhurtigt kunne give os troen på at vi virkelig kunne ændre vores fokusområder samt rutiner positivt. Genial coaching! TAK!

Kontakt os, hvis din forretning også trænger til en grundig gennemgang og lad os tale sammen om hvad strategisk konceptudvikling kan gøre for dig og din forretning.

Send din forespørgsel til Stine Grubbe hvis vi skal konkretisere og konceptualisere for din virksomhed også: stine@stinegrubbe.dk