visual merchandising - supermarked
visual merchandising - praktiske øvelser
visual merchandising - praktiske øvelser i butikken
visual merchandising - praktiske øvelser i butikken
visual merchandising - fredagshygge
visual merchandising - fredagshygge
visual merchandising - teori
skilteskrivning kursus

Visual merchandising kursus hos Irma

Efter at have erfaret konkret og målbart udbytte af en fokuseret visual merchandising indsats i et par Irma butikker, skulle flere medarbejdere have en grundlæggende introduktion til at arbejde professionelt med visual merchandising, med henblik på at kunne arbejde professionelt med at skabe salgsoplæg med bedre opsalg og mersalg.

På den baggrund bookede Irma mig til at tilrettelægge et grundkursus for medarbejdere.

Kursusdagen blev tilrettelagt til både at indholde en teoretisk del, med introduktion til grundlæggende viden om VM og dekoration, efterfulgt af praktiske øvelser i en af Irma butikkerne, for at sikre at den nye viden blev hurtigt forankret.

Det blev en intens dag, med højt engagement og stor begejstring fra det første hold Irma medarbejdere, og øjeblikkelige resultater der kunne iagtages af deltagerne, da kunder med det samme begyndte at lægge varer fra de nyskabte salgsopstillinger, i indkøbskurven.

 

Hvad siger kunden?

 

”IRMA har brugt Stine Grubbes kursus om visual merchandising og salgsoptimering.

Stines kurser blandt de bedste jeg har deltaget på i IRMA regi, og kurserne har fået enestående god feedback fra medarbejderne, der efterspørger nye og flere kurser fra Stine.

Vi kan varmt anbefale Stine som underviser og kursusleder.”

Klara Sofie Linnet
HR Forretningspartner
IRMA

Kontakt mig hvis jeg skal tilrettelægge et visual merchandising kursus, visual merchandising guides, oplæg o.lign. for din virksomhed.

stine@stinegrubbe.dk