Hej June og Susanne – Velkommen herinde 🙂 Her er min mini-guide til jer.

(Hvis du kender June og Susanne i Vejle (eller andre der bruger samme ‘smarte’ forretningstricks) må du rigtig gerne dele linket til denne side. Du må også gerne dele det hvis du også bare synes det er for flabet at kopiere andre…) Linket du kan dele er bl.a. dette: https://www.instagram.com/p/CQBt4l_NwJB/  eller blot siden her 🙂

Tak – og go’ weekend!Stine

staun dekoratørskole

Er du i tvivl om hvorvidt du må bruge indhold du har set er svaret ‘nok ikke’. Heller ikke selvom det er megafedt lavet og tænkt, det du overvejer at kopiere.

Indhent tilladelse inden du bruger andres indhold, og lad være med at kopiere andres måder at gøre tingene på. Det fortæller en trist og utroværdig historie om dig og din virksomhed.

Er du blevet kopieret? Så er du velkommen til at sende mig en mail stine@stinegrubbe.dk , så vil jeg gerne komme med input til hvordan du kan håndtere det.

Tjek evt. også www.not-allowed.dk

kreativ forretningsudvikler stine grubbe

KOM MED PÅ INTERESSELISTEN

Tilmeld dig Danmarks måske mest brugbare  og konkrete nyhedsmail for butikker, og få værktøjer til udvikling og vækst.

 

Udvikling og rigtige beslutninger er altafgørende i en tid, hvor mange i branchen kæmper for overlevelse.

 

Velkommen til! Hvor er jeg glad for du er med. Jeg glæder mig til at være med til at fremtidssikre din forretning. Vi ses i din inboks.

butiksindretning

Vil du også ha' teknikkerne der forvandler forretningen til en velsmurt salgsplatform med Strategisk Visual Merchandising?

...så tilmeld dig informations- og nyhedsmailen her:

Fedt - velkommen til!! Vi ses - KH Stine