sådan får du flere kunder i butikken

Kick-ass saltvandsindsprøjtning, som får dine kunder til at elske dig din butik – og ligepræcis det DU har gang i.

 

På Butiksbooster Akademiet fokuserer vi på at optimere dine allervigtigste salgsplatforme, og du kommer til at arbejde med at:

– optimere butikken med strategisk visuel salgsoptimering med anerkendte teknikker.

– at få det nemmere og sjovere med både facebook og instagram, og få viden og kompetencer til at få meget mere salg og trafik ud af de sociale medier.

– gentænke og optimere din strategi for butikken.

– konceptudvikle butikken, så den svarer til det vi ved skaber kundeloyalitet hos den moderne forbruger.

I konkrete, overskuelige lektioner, fordelt på 4 måneder.

musthave for dig og din nichebutik

butiksbooster stine grubbe

if you ever give up
getting better
then you stop
being good

Din underviser: Stine Grubbe

De gode vil være bedre

videreuddannelse for butikker

viden og kompetencer

 Det går hurtigt – og du skal som butiksansvarlig vide og kunne rigtig mange discipliner.

På butiksbooster akademiet går vi sammen i dybden med det vigtigste, så du har sikkerhed for at du ikke overser vigtige elementer i hverdagens travle trummerum.

butiksudvikling

Øjenåbnere der rykker

Hver måned i din akademi periode fodres du med indsigter og viden, som du bruger til at rykke din virksomhed med kæmpeskridt.

Det er indsigter der har haft kæmpe betydning i andre virksomheder der minder om din – og som gør dig i stand til at ta’ en smutvej til de gode resultater.

butiksindretning

huske alle brikkerne

Nogen tror stadig, at det at drive en butik ‘bare’ handler om at finde de rigtige lokaler, åbne en webshop og være god til at finde de lækreste produkter.

Men det ved vi to godt det ikke er. Der er mange brikker der skal falde på plads, og det gør vi sammen.

butiksindretning

Netværk der hepper på dig

Du bliver en del af klubbens lukkede netværksgruppe.

Her møder du ligesindede som du kan sparre med, heppe sammen med, dele erfaringer og sejre med.

De gode vil være bedre. Vi er bedre og dygtigere, sammen.

butiksindretning

LIVE sparring og rådgivning

Hver lektion afsluttes med at du laver en plan for hvor du vil sætte ind.

Den sender du til Stine, og får konkret og individuel sparring og rådgivning på din virksomhed og din strategi og koncept.

Det er rådgivning som du kan hælde direkte i din virksomheds maskineri.

butiksbooster akademiet

“butiksbooster”

akademiet for nichebutikker

Et akademiforløb klæder dig på med ekspertviden om visuel salgsoptimering (visual merchandising), de sociale medier, kundepsykologi, butiksstrategi, emotionel kundetype psykologi, konceptudvikling for butikker og webshops – og en masse andet (virkelig vigtigt) guf.

Altsammen tilrettelagt til dig der er ansvarlig for butikken – som butiksejer, butikschef, førstedame – eller dig der planlægger at blive en af ovenstående.

Altsammen modtager du i 4 mundrette bidder, med en måneds interval, så du kan overskue det – og kan finde tid til at arbejde med de områder du vælger at fokusere på.

er det for dig??

Butiksbooster Akademiet er for dig som:

– er ansvarlig for en virksomhed og ved at det er vigtigt at udvikle både virksomhed og kompetencer, hvis man skal være en af dem der bliver ved med at ha’ en sund og stærk forretning.

– er ansvarlig for en forretning, men (hånden på hjertet) den trænger ærligt talt til en saltvandsindsprøjtning, og godt ved det er på tide at komme i gang, inden det er for sent.

– arbejder for en butikskæde, agentur, brandhouse, grossist, leverandør eller producent og gerne vil styrke jeres forhandleres forretninger.

– overvejer at åbne din egen butik, og gerne vil være skarp på alle fronter den, INDEN dørene åbnes.

– er ansvarlig for en afdeling i en større butik/varehus.

 

Butiksbooster Akademiet giver dig overblik, overskud, målsætning og en strategi for hvad du vil med virksomheden – og giver dig de nødvendige indsigter og kompetencer som skaber salg, kundebegejstring og loyalitet.

Og Butiksbooster giver dig energi, inspiration og den gnist, som (måske nogengange) mangler.

De gode vil være bedre

genkender du noget af det her??

– du bliver nogen gange (tit?) udmattet af hvor mange forskellige opgaver, kompetencer og muligheder man skal forholde sig til med en nichebutik i dag…

– du er ærligt talt usikker på hvad du skal satse på, hvad du bør prioritere og hvad der er det rigtige at gøre…

– du når ikke halvdelen af de ting du egentlig gerne ville nå, og nogengange vælger du at gøre som du altid har gjort – simpelthen bare fordi at det er det hurtigste, og så gør du da ihvertfald noget…

– du varetager vigtige opgaver for eksempel i markedsføringen på de sociale medier, uden egentlig at have lært hvordan det gøres bedst og rigtigt, så du lukker øjnene og håber blot at du gør noget, bare nogenlunde rigtigt (men du ved det faktisk ikke)…

– du ville ønske at du havde en plan for det rigtige og for hvad du skal gøre, og hvordan og hvornår. Så du slipper for flere dyre, forkerte beslutninger og slipper for følelsen af altid at være bagud…

Kan du genkende bare eet af ovenstående, så er Butiksbooster for dig.

For ro i sindet. For målrettethed. For nogle af de allervigtigste kompetencer i faget. For fremtidssikring af virksomheden. For din motivation og arbejdsglæde. For dig og din virksomhed.

På dit butiksbooster forløb får du:

videreuddannelse for butikker

viden og kompetencer

I løbet af dine akademi måneder, modtager du et online kursus indenfor relevante emner for nichebutikken:

Visual merchandising, sociale medier instagram, facebook, webshop & hjemmeside optimering, visuel salgsoptimering, konceptudvikling af butikken, strategi, loyalitetsopbygning, kundepsykologi mv.

 

Vi ta’r dig i gennem et guidet uddannelses- og strategiforløb der udvikler de vigtigste områder og salgsplatforme:

– Den fysiske ramme (butik, showroom, messestand o.lign.).
– Sociale medier
– Hjemmeside
– Webshop
– Koncept og strategi

Vi serverer det altid i mundrette, effektive og overskuelige bidder, så du altid kan overskue det, og arbejder dig frem til en stærkere virksomhed – eet skridt ad gangen. Nemt og overskueligt.

Slut med dyre, forkerte, kortsigtede beslutninger og prioriteringer.

 

videreuddannelse for butikker

Personlig sparring og rådgivning

Hvert modul indeholder en række lektioner med viden serveret i små film og forklaringer – og medfølgende hjemmearbejde. Hjemmearbejdet er naturligvis 100% frivilligt, men vi kan kun anbefale at du laver og afleverer det.

Du får nemlig individuel rådgivning og sparring fra Stine Grubbe på det afleverede hjemmearbejde.

Stine er en anerkendt brancheekspert, og ved en hulens masse om branchen, om at drive virksomhed og om at optimere – få det bedste udbytte online og i butikken – og her deler hun det med dig.

instagram for butikker

sociale medier for butikker

Når du starter på akademiet, modtager du et katalog spækket med inspiration og oplæg til opslag du kan bruge på Instagram og Facebook.

De sociale medier har givet små virksomheder som vores, kæmpestore muligheder for at gøre os synlige og skabe en meget personlig kontakt til vores kunder – og endda muliged for at sælge til dem på helt nye måder. Men vi skal vide hvordan.

Som akademi medlem modtager du kataloget med idéer til gode opslag, der giver dit feed variation og relevans, og sikrer at du ikke får skriveblokering og ikke ander hvad hulen du nu skal ‘finde på’.

Kataloget kan du bruge igen og igen. Måned efter måned. År efter år.

 

rådgivning stine grubbe

live sessions med stine grubbe

I den månedlige LIVE session kan du stille spørgsmål og samle inspiration. LIVE sessions optages, så hvis du ikke lige har mulighed for at deltage, kan du se den på et andet tidspunkt.

På LIVE sessions har vi jævnligt besøg af eksperter på andre vigtige områder – så du hele tiden fyldes med ny viden, nye muligheder for din virksomhed og dit salg  – og dermed altid kan tage gode beslutninger og udvikle din virksomhed på den måde, der er bedst for dig.

butiksudvikling

øjenåbnere

Vi gør det meste fordi …nåja… sådan har vi altid gjort dem.

Og dét er en af de farligste, største og hyppigste fejl når man gerne  vil ha’ succes med sin nichebutik:

‘Som-vi-plejer’ – mentaliteten. Den er farlig fordi den stopper udvikling i et marked der udvikler sig nonstop.

På akademiet bliver du holdt til ilden, provokeret, motiveret, inspireret med viden og indsigter der giver dig lyst til og viden om hvordan du udvikler, videreudvikler, forbedrer og raffinerer din virksomhed. Et skridt ad gangen.

butiksudvikling

netværk

I netværksgruppen møder du andre med samme udgangspunkt og omdrejningspunkt som dig – nichelbutikken.

Andre som deler dine frustrationer – men også glæder og passion. Og du møder en masse som kan hjælpe dig, gøre dig klogere, fortælle hvordan de har løst noget af det du bakser med. Fejre dine sejre og milepæle.

Netværksgruppen sikrer at vi ikke laver samme fejl, men bliver klogere og dygtigere sammen.

Mød din butiksbooster

Stine Grubbe er oprindeligt uddannet i detailbranchen – og har sin daglige gang blandt nogle af landets største (og mindste) virksomheder i detailbranchen, så hun kender hverdagen og rutinerne. Og undskyldningerne.

Derudover er hun foredragsholder for PEJ Gruppen, ambassadør for Formland messen, Advisory Board Member for PEJ Gruppen Retail og, og så er hun af erhvervsavisen Børsen udråbt som ‘Indpisker af Detailbranchen’.

Herudover bliver Stine ofte booket til at skrive ekspertartikler om butikker, til bøger, branchemagasiner, og hyppigt brugt brancheekspert af pressen.

Kort sagt: Stine ved en hulens masse om branchen, om at drive butik og om at optimere – få det bedste udbytte online og i butikken – og hun har indsamlet en kæmpe bunke viden, erfaring og resultater, over mange år.

Butiksbooster Akademiet er din helt egen bøtte cookiedough-is af den bedste fra Ben & Jerry – med alle de vigtigste, bedste og mest effektive ting fra Stine.

En genvej til mere salg og flere kunder, kunne man også sige.

stine grubbe butiksbooster

Stine på job: Inviteret ind som ekspertdebattør til Handelens Dag i Roskilde Cityforening

Stine løser bl.a. opgaver for:

Se flere af Stines kunder her (KLIK)

Din investering i et butiksbooster akademi forløb, giver dig:

butiksuddannelse

Guidet uddannelses- og strategiforløb der udvikler de vigtigste områder og salgsplatforme for butikken, så du sikrer at du får størst muligt udbytte af dine kundebesøg – uanset om kunden besøger dig online eller i din fysiske ramme.

– Den fysiske ramme (butik, showroom, messestand o.lign.).
– Sociale medier
– Hjemmeside
– Webshop
– Koncept og strategi

Vi serverer det altid i mundrette, effektive og overskuelige bidder, så du altid kan overskue det, og arbejder dig frem til en stærkere virksomhed – eet skridt ad gangen.

butiksuddannelse

Content katalog med indholdsidéer og tips til instagram & facebook, der kan bruges måned efter måned.

Slut med ‘hvad-dælen-skal-jeg-nu-finde-på’ dage.

Slut med mere uinspirerede, virkningsløse opslag der spilder alles tid, fordi man simpelthen ikke har ideerne den morgen.

butiksuddannelse

Individuel og personlig feedback og rådgivning fire gange, til dig og din virksomhed fra Stine Grubbe.

Stine er anerkendt som en af landets førende eksperter indenfor detailhandel, nichebutikker, kundepsykologi og markedsføring/branding.

butiksuddannelse

Invitation til månedlig LIVE session med Stine Grubbe.

Hver måned inviteres du til et online LIVE møde med Stine og nogengange med gæster, hvor du kan stille spørgsmål og få sparring.

butiksuddannelse

Adgang til en lukket netværksgruppe på Facebook, hvor vi udveksler erfaringer, sparrer, hepper på hinanden. Fordi vi er langt stærkere, sammen. 

Det er altid sjovere, mere effektivt, inspirerende og motiverende at være flere. At have nogen at læne sig op ad, dele opture og frustrationer med. At blive klogere sammen med.

butiksuddannelse

Hvis du vælge en BONUS plads får du desuden adgang til en superinspirerende og kreativ LIVE workshop dag, hvor du sammen med Stine, lærer fotostyling, til STOR glæde for effektiviteten af din hjemmeside, din webshop og ikke mindst, dine sociale medier.

Der lægges vægt på nem, enkel og ’do-able’ tilgang – sådan at det bliver en overskuelig opgave der bliver gjort i den travle hverdag – og som ikke ’syltes’ pga besvær og højt tidsforbrug, men i stedet bliver et vigtigt og effektivt redskab i den daglige markedsføring.

Din investering:

En investering, der i dén grad fremtidssikrer din virksomhed fra dag 1 på akademiet, og som gør mange af de vigtige opgaver både bedre og mere overskuelige:

  • Selvstudium med feedback på hjemmearbejde: 2499,- pr måned i de 4 akademi-måneder.
  • Selvstudium med feedback på hjemmearbejde samt BONUS fotostyling workshop dag med Stine Grubbe: 3499,- pr måned i de 4 akademi-måneder

 OBS!!:

Når dit akademiforløb er slut, har du stadig adgang til al materialet, til netværksgruppen og til de månedlige LIVE sessions.

Investeringen samt moms kan naturligvis bogføres og fratrækkes i dit regnskab.

Hør mere og få besked næste gang der åbnes for tilmelding:

en gave til dig selv – og en virkelig klog investering i din forretning.

Velkommen til! Hvor er jeg glad for du er med. Jeg glæder mig til at være med til at fremtidssikre din forretning. Vi ses i din inboks.