Butiksindretning

Butiksindretning med Stine handler om mere end …nåja

Butiksindretning

Når jeg besøger din butik ser jeg den med friske, nye øjne – og altid med dine kunder som udgangs punkt.

Jeg ser de blinde vinkler og de døde hjørner, og jeg ser de ting du ikke får vist kunderne, og de ting kunderne ser, som de ikke burde se.

Men jeg ser også det potentiale og de muligheder butikken har. Både dem der ligger lige for – og dem der ligger lidt længere ude i horisonten.

Og dét handler butiksindretning med Stine Grubbe om.

Sådan kan et et forløb med fokus på butiksindretning foregå

BUTIKSINDRETNING :

 

Butiksindretning handler ikke kun om et visuelt stærkt og attraktivt koncept.

Butiksindretning indebærer mange vigtige elementer, i forhold til at sikre salget, og disse skal inkluderes i enhver butiksindretnings proces.

Butiksindretning - visuel eksperthjælp

Kreativ hjerne, visuel ekspertise koblet med et certificeret og erfarent indblik i de forskellige kundetyper, sikrer dig et visuelt udtryk der ikke blot ‘er pænt at se på’ men som tiltaler lige præcis dine kunder.

Undgå dyre investeringer der bliver til fejltagelser før de sker, eller få rettet op på det der mangler – og se forvandlingen skabe resultater på salget.

 

butiksindretning makeover

En butiksmakeover er en grundig gennemgang af de helt essentielle områder af forretningen – dem som dine kunder møder og ser, når de vælger at handle hos dig i butikken, og dem der kører i baggrunden og som sikrer dig bundlinje.

På en butiksmakeover gennemgår vi bl.a. den visuelle oplevelse af butikken, salgsoplæg og kundeflow, og nogle af de vigtige elementer i visual merchandising som fokale punkter, skiltestrategi og produkter.

En makeover giver dig et solidt overblik over, hvor du bør sætte ind med forbedringer og optimeringer.

 

butiksindretning salgsoptimering

Onsite sparringssession i butikken, hvor vi fokuserer på at salgsoptimere din butik med visuelle virkemidler.

Gør som over 3.000 andre

Gør som over
3.000 andre

Tilmeld dig et af Danmarks mest brugbare og konkrete nyhedsmail om visuelt salg, kundetyper, kundepsykologi og visuel salgsoptimering.

Velkommen til! Hvor er jeg glad for du er med. Jeg glæder mig til at være med til at fremtidssikre din forretning. Vi ses i din inboks.