Priser & Klippekort

Hvad koster det?

Oftest udarbejder jeg et tilbud på din konkrete opgave. Så ved du hvad prisen bliver, du kan være tryg ved at prisen ikke løber løbsk, og du ved præcis hvad prisen inkluderer.

Ved mindre opgaver, kan du med fordel købe et klippekort. Så er du garanteret hurtig opgaveløsning til en lav pris.

Klippekortsopgaver er ofte tekstarbejde til hjemmesider, nyhedsmails, presse oplæg, produktbeskrivelser og lignende, og akut rådgivning/sparring, når der skal træffes en hurtig beslutning.

Også ved klippekortsopgaver, modtager du et estimat af tidsforbruget.

Se mere om klippekort længere nede på siden.

…og herudover er min timepris DKK 950,00

Mere om klippekort:

 

Der er mange gode grunde til at købe mig på klippekortsbasis, et af de mest åbenlyse: det bliver en hel del billigere for dig!

Men det er samtidig også en direkte vej til effektiv opgaveløsning af forskellige aspekter af din virksomhed.

Klippekortskunder er garanteret opgaveløsning indenfor 48 timer, ved opgaver under 2 timer, og der faktureres kun for hvert påbegyndt 15 minutter.

Du kan bruge klip til udarbejdelse af tekster, rådgivning, ændringer & justeringer på hjemmeside, gennemgang og skærpelse af af f.eks. blogindlæg, nyhedsmails, pressemeddelelser og lignende.

Du kan også bruge klippekort til at få lavet nyhedsmails, hjælp til udarbejdelse produktblade, professionalisering af større tilbud mv.

Mine klippekort administreres via EFFIHUB – herfra modtager du et login, første gang du køber et klippekort. Herefter kan du altid kan følge med i tidsforbrug og klippekortssaldo. Se klippekortspriserne herunder:

Klippekortspriser