//valg af emotionel kundetype

Rådgivning om valg af emotionel kundetype

Vil du være sikker på at din markedsføring er optimalt, i forhold til kunderne?

Og vil du være sikker på at butik, medarbejder, sortiment, hjemmeside og webshop appellerer til din kundetype – og ikke skræmmer dem væk, eller værre endnu: minimerer salget og undergraver kundeloyaliteten?

 

At finde og udvælge virksomhedens emotionelle kundetypeprofil, er af næste åbenlyse årsager en grundlæggende disciplin, hvis man vil arbejde med emotionelle kundetyper.

 

Det er en strategisk vigtig proces, hvor vi drøfter én række vilkår omkring virksomheden, og analyserer os frem til hvilken kundetype din virksomhed skal fokusere på.

 

Emotionelle kundetyper er baseret på praksis, erfaringer, undersøgelser og på et solidt teoretisk fundament*.

Og det er præcis den sammenhæng der skaber så overbevisende resultater!

For at forskning og teori er interessant og relevant, skal det kunne smeltes sammen med praktisk erfaring og almen viden indenfor feltet.

 

For når det kan det, kan vi blive konkrete og implementere det i alle områder af vores forretning – og hér brillerer arbejdet med emotionelle kundetyper.

Kundetyperne er nemlig baseret på en effektiv blanding af teori, praksis og erfaringer.

 

Og det betyder, at når vi har identificeret og kortlagt din emotionelle kundetype, kan du implementere den viden der lægger til grund for den kundetype, og øjeblikkeligt vil skabe resultater i forhold til dine kunders forhold og mening om virksomhed og produkter. Og dermed salg og loyalitet.

Alt der vedrører salg

 

Arbejdet med den emotionelle segmentering, kommer til udtryk i mange aspekter af din virksomhed:

Hjemmesidedesign, prisstrategi, butiksindretning, annonce layout, ordvalg og opbygning af tekster, billedvalg, billedbeskæring, farvevalg og farvesammensætning.

Og hvad der et øjeblik måske synes uoverskueligt, bliver til en helt konkret guide til mange af de valg, der dagligt skal træffes.

Og når du kender og har fået kortlang din kundetype, ved du hvilket valg der er det bedste, i forhold til at skabe loyalitet og salg.

Kontakt mig, så du kan få implementeret den vigtigste viden for virksomhedens emotionelle kundetype.

Vi starter med at identificere din virksomheds kundetype.

Send mig en mail: stine@stinegrubbe.dk

 

*Det teoretiske fundament udgøres primært af:

TFHT (Hyppocrates) – Emotionsregulering (Jantzen & Vetner) – LIMBIC – BSR Smartagent – Minerva – Identitetsfortællinger (Giddens m.fl.).

 

Hvordan vælger man en kundetype ?

Vi drøfter og gennemgår en række forhold omkring jeres virksomhed, før vi udvælger den korrekte kundetype, der skaber indblik og forståelse for hvem jeres ideelle kundetype er.

Efter afklaringen, kan I implementere den nye indsigt i jeres kunder, i mange af virksomhedens kundevendte aktiviteter.

Blandt andet

 • visual merchandising
 • butiksindretning
 • website og webshop design
 • prisstrategi
 • annonce layout
 • ordvalg
 • opbygning af tekster
 • billedvalg
 • billedbeskæring
 • farvevalg
 • farvesammensætning

Blandt mine kunder er...

Boligmagasinet, Borås Tapeter, PEJ Gruppen, FEMINA, Magasinet Liv, Idényt, Jotun, Coop.dk, Husqvarna Viking, Singer, Pfaff, Boligliv, Sadolin, Colorama, Ugebladet Søndag, Berlingske Business, Detailfolk.dk, EG, KMD, KBH K Culture & Commerce, Mannequin.dk, Tapetmesteren.dk, Magii.dk, Escape Routes, Bargain Holidays, Dansk Detail, Dansk Franchise og mange flere.

BLIV INSPIRERET OG INVITERET

Tilmeld dig Danmarks måske mest brugbare  og konkrete nyhedsmail for butikker, og få værktøjer til udvikling og vækst.

 

Udvikling og rigtige beslutninger er altafgørende i en tid, hvor mange i branchen kæmper for overlevelse.

 

Velkommen til! Hvor er jeg glad for du er med. Jeg glæder mig til at være med til at fremtidssikre din forretning. Vi ses i din inboks.

Share This